Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies zoals omschreven in onze privacy policy. Instellingen

Celebrate Multi-Well, Pre-operatieve Multivitamine

€ 15,00
Bekijk onze staffelkorting tot wel 15% in uw winkelwagen
  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Ruim 44.000 tevreden klanten
  • iDeal iDeal
  • MasterCard MasterCard
  • Visa Visa
  • PayPal PayPal
  • MisterCash MisterCash
  • Bank Transfer Bank Transfer
  • Klarna Klarna
Hulp nodig? We zijn er voor je! Stel een vraag over dit product We bieden je graag optimale ondersteuning vanuit onze eigen ervaring. Stel je vragen, we helpen je graag verder.

Op werkdagen van 09:00 - 17:00

info@wlsproducts.nl

Stuur ons een bericht via e-mail

Vergroot

Productomschrijving

Celebrate Multi-Well, Pre-operatieve Multivitamine

Celebrate Multi-Well, pre-operatieve Multivitamine met 18 mg ijzer, 60 capsules

De Celebrate Multi-Well is een gemakkelijk te slikken capsule. Deze capsules bevatten per dagdosering van 2 stuks, 18 mg ijzer en zijn een goede voorbereiding voor je bariatrische operatie.

Alles compleet inclusief ijzer

In tegenstelling tot veel andere multivitaminen, bevat onze Multi-Well alle vitaminen en mineralen PLUS 18 mg ijzer per dag.

Ideaal voor wanneer je geen apart ijzersupplement wilt slikken en wanneer je goed voorbereid aan je operatietraject wilt beginnen.

Celebrate: Ontwikkeld in Amerika

Deze Celebrate tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor het behoud van een goede gezondheid. Alles is in Amerika ontwikkeld en getest op grote aantallen patiënten die zeer tevreden zijn over het gebruik. En hun artsen over het behoud van uitstekende gezondheidsresultaten op langere termijn. 

Neem jij dagelijks je vitamines en supplementen?

De dagelijkse routineklus van het innemen van diverse vitamines en mineralen is voor veel mensen een nare verplichting. Maar met vitamines die smaken als vruchtensnoepjes is pillen slikken bijna een traktatie! Gezond blijven is belangrijk. Onze vitamines zijn een mooie aanvulling op gezonde voeding.

Wij nemen hierin het voortouw door het aanbieden van de beste producten, en door voorlichting en advies te geven. We werken samen met artsen om er zeker van te zijn dat onze voorlichting onderbouwd is.

Zorg goed voor jezelf met goede vitamines van Celebrate Vitamins

Er is een lange weg vooraf gegaan aan jouw aankoop van vitamines. Hopelijk heb je alles gevonden wat je nodig hebt om een lang, gezond en gelukkig leven te leiden. We hopen dat WLS je daarin behulpzaam kan zijn.

Heb je vragen over deze vitamines?

Neem dan contact op! 

Lees meer Lees minder

Tips en advies

Belangrijk: ijzer en calcium

Dit product mag niet tegelijkertijd ingenomen worden met calcium. Inname samen met calcium zorgt ervoor dat de vitamines en mineralen niet goed opgenomen worden door je lichaam.

Innameadvies

Slechts 2 capsules per dag voor pre-operatieve patiënten

Productsoort Multivitamine
Type multivitamine VMultivitamines ter voorbereiding op je maagverkleining
Innamevorm Capsules
Aantal / inhoud 60 stuks
Type Maagverkleining Alle operaties
Hoeveelheid ijzer (mg) 18 mg, voor mannen of bij lage ijzerbehoefte
Vrij van / geschikt voor Suikervrij, Glutenvrij
Disclaimer De aanbevolen dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Koel en droog bewaren (tussen 15 - 25 graden Celsius en 40 - 50% luchtvochtigheid). Heeft u vragen of twijfels over dit product en of het voor u geschikt is? Neem dan contact op met een deskundige of een van onze orthomoleculaire adviseurs.
Hulp nodig? We zijn er voor je! Stel een vraag over dit product We bieden je graag optimale ondersteuning vanuit onze eigen ervaring. Stel je vragen, we helpen je graag verder.

Op werkdagen van 09:00 - 17:00

info@wlsproducts.nl

Stuur ons een bericht via e-mail

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!