Best Start Voordeelpakket

Op voorraad
€ 65,00
(incl. btw)
Aantal

De beste producten voor jou!


Melanie
Hoe kunnen we helpen?
00800 – 22006600 (gratis)
0162 851 088 (lokaal tarief)
Maandag t/m Vrijdag.
09:00 - 17:00 uur.

Met het Best Start pakket bereid je je optimaal voor op je operatie, en op een goede basisverzorging voor de eerste maand ná je maagverkleining. 

Of je nu een gastric bypass, een sleeve of een mini-bypass operatie krijgt, voor alle operaties is het van belang dat je zo fit en gezond mogelijk aan je nieuwe avontuur begint.  

Het Best Start pakket kan je daarbij helpen!

Celebrate Best Start Voordeelpakket

voor de beste start van je nieuwe leven!

Vanaf € 0,87 per dag
Met het Best Start Voordeelpakket, zorg je optimaal en eenvoudig voor jezelf in de maand voor en de 4-8 weken na je operatie voor een gunstige prijs.
Voor € 0,87 per dag (Sleeve) of € 1,08 per dag (Bypass) maak je een goede start met je nieuwe levensstijl. Niet zomaar een goede start, maar de BESTE START!

Het Best Start pakket bestaat uit:

 • Celebrate Multi Well
  Deze multivitamine capsule is speciaal ontwikkeld om vóór je operatie te nemen, zodat je vitamines al op een goed niveau zijn, zonder te overdoseren.
  Innameadvies:
  Neem 2 capsules per dag in de maand  voor je operatie. 
 • Celebrate Balance Pro- & Prebiotica
  Deze kuur van 30 dagen zorgt ervoor dat je darmgezondheid optimaal is voor je operatie. Bovendien heeft deze unieke combinatie van pro- & prebiotica een flink aantal mogelijke gezondheidsvoordelen. HIER lees je meer daarover.
  Innameadvies:
  Neem 1 capsule per dag in de maand voor je operatie.
 • Celebrate Multi Essential 3 in 1, Raspberry
  Dit is een multivitamine in poedervorm, eenvoudig aan te lengen met water, waardoor je een vloeibare, hoogwaardige multivitamine krijgt. Dit product is ideaal voor je eerste maand ná je operatie, omdat je alles wat je nodig hebt rustig kunt drinken, in plaats van slikken of kauwen. In dit poeder zit een mix van multivitamines, calcium en vezels. 
  Innameadvies:
  Sleeve: neem 1 portie per dag na je operatie
  Bypass/Mini-Bypass: neem 2 porties per dag na je operatie

Let op: omdat er calcium in deze multi zit, bevat het geen ijzer. Calcium en ijzer kunnen niet tegelijkertijd worden opgenomen.
Als je graag ook vanaf het begin ijzer neemt, kun je bijvoorbeeld onze IJzer Soft Chews nemen (minstens 2 uur eerder of later dan deze multi).

Voor een optimale start van je nieuwe leven!

Met het Best Start pakket kun je je goed voorbereiden in de maand vóór je operatie, en ben je meteen ook goed verzorgd in de eerste weken ná je operatie.
Heb je tijdens of na deze goede start vragen over deze producten, of over welke producten je het beste hierna kunt gaan gebruiken?
Stel ons gerust je vraag aan onze klantenservice. Ons team kan je alles vertellen over maagverkleiningen, we zijn zelf ook geopereerd!

Best Start - voor de beste start van je nieuwe leven!

Product manager Carina van Overveld (Gastric Bypass in 2010, 65 kilo afgevallen):
Toen ik in 2010 in het voortraject zat voor mijn operatie, was er maar weinig bekend over hoe je je optimaal kon voorbereiden. We kregen een pre-dieetvoorschrift en dat was het dan. Inmiddels weten we, dat veel mensen met obesitas vaak al een vitaminetekort hebben, vóór ze de operatiekamer in gaan, en dat hun darmgezondheid vaak ook te wensen over laat. Dit kan leiden tot grotere vitaminetekorten ná de operatie. Als ik destijds mezelf had kunnen voorbereiden met een dergelijk pakket, had ik dat erg prettig gevonden!” 

Carina is 1 van onze geopereerde collega's. Ze was niet de enige met deze behoefte. Van diverse patiëntengroepen kregen wij het verzoek om een pakket voor VOOR en vlak NA een maagverkleining.

Goed voorbereid de maagverkleiningsoperatie in

Daarom hebben wij bij WLS products het Best Start pakket samengesteld uit de beste voorbereidende Celebrate producten. Met dit pakket, zorg je ervoor, dat je goed voorbereid aan je avontuur begint. Als je je verder goed aan de regels van jouw kliniek of ziekenhuis houdt, wat betreft een pre-dieet, ben je optimaal voorbereid op jouw operatie!

Na je maagverkleining

Om de verzorging rondom jouw operatie compleet te maken, hebben we bij dit pakket een pot Celebrate Multi Essential 3 in 1 poeder gedaan, voor de eerste 4 tot 8 weken na je operatie. Uit eigen ervaring, én door verhalen van lotgenoten, weten we dat veel patiënten in de eerste weken (of zelfs maanden!) moeite hebben met het kauwen of slikken van tabletten. De maag moet nog genezen en zware vitamineproducten vallen al snel verkeerd. Daarom is deze drinkmix ideaal, want je neemt de vitamines nu in als drankje, met zoveel of zo weinig water als je zelf wilt. Geen pillen slikken of kauwen, maar eenvoudigweg drinken, om 4 vliegen in 1 klap te slaan!

 1. Je krijgt meer vocht binnen
 2. Je krijgt al je multivitamines binnen
 3. Daar zit direct een goede portie calcium bij
 4. Je krijgt extra vezels binnen

Met het Best Start Voordeelpakket, zorg je optimaal en eenvoudig voor jezelf in de maand vóór en de 4-8 weken ná je operatie voor een gunstige prijs.
Voor € 0,87 per dag (sleeve) of € 1,08 per dag (Bypass) maak je een goede start met je nieuwe levensstijl. Niet zomaar een goede start, maar de BESTE START!

Celebrate
CBESTSTART

Je bent misschien ook geïnteresseerd in